Kategorie: Vrugte en groente

none

Seder in pot

Seder in pot

Vraag: Seder in 'n pot Goeiemôre! Ek het in Oktober 'n klein potjie sederplant gekry. Ek het die ryp vrugte gepluk, en nou verskyn die eerste klein vrugte uit die blomme. Ek plaas dit op die balkon, weswaarts. in Rome, so dit is nie baie koud nie, maar ek wonder of ek dit moet dek of dit in die seisoen moet sit.

Suurlemoen sonder blare

Suurlemoen sonder blare

Vraag: 'n suurlemoenboom? Hallo, ek het ongeveer 'n maand gelede 'n suurlemoenboom gekoop en op my balkon gesit, die vaas verander en amper na 'n maand verloor dit geel blare. My boom is nie boomagtig met 'n hoofstomp nie, maar 3/4 brikette kom op verskillende punte uit die aarde en lang takke is almal vasgeheg en aanmekaar gedraai.

Suurlemoen sonder blare

Suurlemoen sonder blare

Vraag: suurlemoen sonder goeie aandblare, ek het 'n paar jaar 'n suurlemoen. meestal in die winter sit ek dit in 'n kweekhuis op die balkon, maar om hierdie rede moes ek dit huis toe bring. Dit is in 'n sitkamer met ongeveer 17 18 grade en min lig. 'n Paar dae begin al die blare verloor en slegs die suurlemoene oor (15circa).

Durone sonder vrugte

Durone sonder vrugte

Vraag: is die kersieval normaal? BUONASERA EK wil graag weet wat ek vir my kersboom kan doen. DURONE DAVELLA produseer baie blomme, maar so gou as wat die klein groen vrug gebore word, word 'n klein rooi en val. MAG NIE LEEGAAN NIE. Ek wil van u kundiges weet as die plant wat ek met iets spesiaals moet voed.

Hoe om knoffel te kweek

Hoe om knoffel te kweek

Vraag: Hoe om knoffel te kweek Ek het in Desember 'n knoffel in 'n pot geplant, dan kan dit geoes word en hoe dit gedoen moet word om te verseker dat die bol groei SANHOC 100 PCS Mini Actinidia Piccolo Potplant Bonsai Vrugtebome Pragtige Bonsai Kiwi Bonsai (rooi, geel, groen, pers hart): 1 prys

Suurlemoenplante met droë vrugte

Suurlemoenplante met droë vrugte

Vraag: Suurlemoenplante met droë vrugte Ek woon in Salerno, in 'n klein tuin van 40 vierkante meter het ek 2 suurlemoenbome van uitstekende gehalte, sfusato amalfitano en Siciliaans, albei in 'n rotsagtige terrein. Hulle is baie produktief, hulle is ongeveer 25 jaar oud, maar die vrugte is nie baie sappig nie en het segmente met soveel graan.

Sitrus wat deur kogineale beleër word, dra nie vrugte nie

Sitrus wat deur kogineale beleër word, dra nie vrugte nie

Vraag: Sitrus wat deur kogineale beleër word, dra nie vrugte nie Hallo, ek heet Danilo en ek skryf van Salento. Ek hou ongeveer 3-4 jaar lank 'n jong suurlemoenboom en 'n rooi lemoenboom wat by 'n plaaslike kwekery gekoop is. Die plante is voortdurend siek vanweë die kogineale en het nog nooit vrugte geproduseer nie, selfs nie 'n blom nie, eintlik het net die suurlemoenboom my aanvanklik iemand gegee, maar nou is dit nie meer so nie.

Saai die uie

Saai die uie

Vraag: wanneer saai uie? Jammer, maar ek het 'n vraag, ek is in Melbourne, Australië en wil graag weet wanneer uie en rape gesaai word. groete aan u pragtige tydskrif. KLEIN MONELLI Gekweekte Aartappels Plantsak Aartappels vir die kweek van groente Wortels uie PVC-sak vir tuis groentetuin CF 2 stuks Prys

Ent

Ent

Vraag: entjie Hallo, ek wil u vra, want ek het dit nog nooit probeer doen nie !! as u op 'n onderstam van wilde peer twee dele pêreboom en een appelboom kan ent ?? KKmoon skêr vir koppelings Stel gereedskap vir tuinmaakgroepe vir tuinplante Stel snygereedskap Professioneel vir vrugtebome Prys

Knoffel en ui

Knoffel en ui

Vraag: knoffel en ui Ek het gehoor dat die garlics nie daarvan hou om naby uie te wees nie, maar wat is die minimum afstand tussen hulle? dankie 100 stuks Knoffelrooi en gesonde sade Bonsai Diy seldsame plant uie Knoffelgroentesade Baie maklik Groei Vir huis en tuin liggrys

Snoei van Actinidia

Snoei van Actinidia

Vraag: hoe kan ek die sap stop? Ek het die aktinidia-plante ongeveer 20 dae gelede gesnoei en die manlike plant met 'n sny aan die stam ('n tak verwyder) kom voort uit die deursigtige, maar viskose en veral oorvloedige vloeistof. Wat moet ek doen om die vloeistof te lek? Dankie NUWE Pneumatiese skêr Snoei CAMPAGNOLA BESPREKING Perslucht / kompressorprys

Land x vrugtebome

Land x vrugtebome

Vraag: grond x vrugtebome Ek het sanderige grond aan die twee kante waarvan daar 'n sloot is wat in die somer met water gevul is. Watter soorte vrugtebome kan ek sit, met watter moontlike voorsorgmaatreëls en op watter afstand. Ek woon in Jesolo. Dankie vir u antwoorde. Letizia Barrier in net teen muskiete, insekte en voëls, vir jag, tent, tuinnet om u plante, vrugte en blomme te beskerm, 3 x 31 m

Kiwi- en aarbei druiwe

Kiwi- en aarbei druiwe

Vraag: kiwi- en aarbei druiwe 'n vinnige vraag ... kiwi's en tafeldruiwe vir 'n enkele pergola kan gaan ??? Compo 1271112005 Kunsmis vir aarbeie met Guano, bruin, 1Kg prys

Kersbestuif

Kersbestuif

Vraag: Kersbestuiwer Ek wou weet watter kersie langs 'n durone kersieboom sou plant 3 ARTECSIS 10 Vertikale steunbande vir tamatie, ideaal om plante, tamaties en ander groente te plant - Stel van 10 stukke - 110 cm ... Prys

Amandel bome

Amandel bome

Vraag: amandelbome se vooroordeel Ek het 2 amandelbome 'n harde dop gekoop, en die ander tender wou ek weet watter verskeidenheid ek moet neem, want ek wil nog 2 neem vir die toespraak van bestuiwing, dankie Einhell 3410800 GE-HC 18 Li T-Solo Batterijbedryf Multifunksionele Squeegee, 1700 Sny aan Minuut, rooi / swart prys

Watter groente om te kweek

Watter groente om te kweek

Vraag: Watter groente in die tuin? Ons woon in die Euganese heuwels, in die provinsie Padua, in Lozzo Atestino, aan die kant van Monte Lozzo. Ek wil graag 'n paar voorstelle hê oor wat om te groei in ons onlangs vergrote groentetuin. Dit wil sê, watter tamatie is die beste om te kies, watter aubergines, courgettes, preie, soet uie, sjalot, lente-uie, wortels, aartappels of enige ander groente of vrugte word gewoonlik in die Eugène heuwels verbou.

Onderstok

Onderstok

Vraag: 'n spesifieke onderstok wat ek gered het, het ek gesien as 'n seun saam met my vader na 'n plaas gaan draai waar kersietamaties, aubergines, soetrissies geënt is op 'n vreemde plant vol dorings wat gesê het dat hulle tropies is. Kan u my inligting gee? hulle het dit onderstamme genoem, maar ek dink dit is 'n algemene naam.

Perske borrels

Perske borrels

Vraag: perske borrels my perske ly aan borrels, wat kan ek gedurende hierdie tyd doen om reg te stel? dankie BIO FUNGICIDA VIR VRUGTEBOME Prys

Paar blomme in die tweede jaar

Paar blomme in die tweede jaar

Vraag: 'n Paar blomme in die tweede jaar het ek 'n appelkoosboom in Toskane (regte imola) wat ek in 'n vaas, 'n 3-jarige plant, gekoop het. Dit is nou die derde jaar sedert die oorplanting. Hy het baie blomme gemaak en bo-aan die hoogste takke. Verlede jaar het dit baie geblom en oral met 30 vrugte wat tot volwassenheid gebring is. Wat moet ek aan die einde van die seisoen doen om meer te snoei as die bietjie wat ek hierdie winter gedoen het?

Onkruiddoder vir groentetuin

Onkruiddoder vir groentetuin

Vraag: onkruiddoder in die goeie oggend tuin. Ek het 'n dringende opinie nodig. My man plaas onkruiddoder op die stuk grond waar ek die groentetuin sonder my wete gemaak het, om onkruid uit te skakel, nou is dit droog, maar ek kan plant en saai, of op aarde bly die gif oor, ek het altyd die groentetuin gedoen sonder om enige chemiese stof te gebruik ... hulp of raad ... dankie Bayer Selective Herbicide Greened Nf Ml.